0742 310 362

Curatare si intretinere arbusti

Asa cum spuneam, o gradina poate avea in componenta ei si alte plante ce sunt pur decorative nefiind nevoie de o atentie sporita asupra lor dar poate fi compusa si din numerosi arbusti care reprezinta intregul concept al unui spatiu verde. Arbustii necesita ingrijire, de la stropirea lor cu diferite substante care sa ii protejeze in fata daunatorilor pana la curatarea crengutelor si frunzelor uscate din coroana fiecaruia. Daca aceste operatiuni sunt efectuate cu regularitate si atent studiate atunci ne putem lauda cu o mandrete de gradina invidiata chiar si de vecini.

Ce soiuri de arbusti sunt recomandati a fi plantati intr-o gradina la curte?
Poate ca unul dintre cei mai des intalniti arbusti sunt Yucca, faimosi pentru forma si rezistenta lor. Cu frunzele lungi si dese, unite intr-o coroana scunda, bogata la baza solului, planta este catalogata drept una ornamentala ce rezista la temperaturi ridicate. Si Thuja este o planta destul de folosita ca arbust pentru decorarea unei gradini, in special a teraselor, pentru ca face trecerea dintr-o zona in alta imitand un gard viu extrem de bine hranit din sol.
Iar daca va doriti o gradina mai aparte, va putem alege si alte tipuri de arbusti care dau diferite note exotice sau rurale spatiului de pe langa casa, cum ar fi: salcamul pitic, bradul argintiu, ienuparul sau chiparosul.
Nu va ganditi ca toate acestea se vor pierde intr-o mare de verde sub ochii dumneavoastra, caci in functie de preferinte, gradinarii nostri vor sti cum sa ii incadreze astfel incat sa creeze o poienita in mijlocul mediului urban. Iar ca aspectul lor sa fie tot timpul unul proaspat, ne ocupam de intretinerea lor prin curatare, tundere si cosmetizare.

 

Contact

Peste 20 ani de activitate

Echipa completa pentru curtea ta, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare corecta.

Program

Luni—Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă și Duminică: 9:00–15:00

Intretinere curte, montaj rulouri gazon