0742 310 362

Rulouri gazon

Si daca tot am ajuns sa ne cunoastem si sa-ti expunem parerea noastra despre pasiunea si ideile ce ne inconjoara, e bine sa-ti prezentam si cateva sfaturi privitoare la intretinerea gazonului si gradinii tale.Gazonul reprezinta partea cea mai expusa a intregii gradini si de aceea are nevoie de o atentie speciala ce constituie tuns, udat, curatat. Dupa ce rulourile sunt montate pe pozitie, lipite cat mai aproape una de alta, gradina incepe sa prinda contur, desi mai sunt multe etape pana cand va arata asa cum am proiecta-o initial. Exista si varianta cand gazonul se planteaza in pamant sub forma de seminte, urmand sa rasara intr-un termen de pana la 2 saptamani. Ce-i drept, aceasta metoda este una de durata si solicita o ingriire zilnica de udat si curatat.Si iata ca ceea ce asteptam, prinde viata usor usor!

Asa cum spuneam, gazonul trebuie tuns, caci firele de iarba lungi crescute razlet prin unele locuri mai bogate risca sa le usuce pe cele mici, alegadu-ne astfel cu o priveliste dezolanta a gradinii uscata prin anumite zone. Este indicat ca , pe timp de vara gazonul sa fie udat seara, dupa apusul soarelui sau cel putin cand caldura acestuia isi mai pierde din intensitate iar tunsul lui sa fie efectuat cam la 13 -14 zile.


Gradina ta va fi tot timpul proaspata daca apelezi la serviciile noastre de intretinere! Ne ocupam de tot ceea ce tine de spatiul verde din zona casei tale, pentru ca planurile tale sa nu fie date peste cap. Sau, se mai poate intampla ca natura sa fie slabiciunea ta insa sa nu ai idee despre cum o poti mentine mereu vie, asa ca, noi facem treburile acestea in locul tau, fara sa simti disconfort.
Apeleaza cu incredere pentru intretinere gazon si gradina si vei avea tot timpul o curte ingrijita!

 

Contact

Peste 20 ani de activitate

Echipa completa pentru curtea ta, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare corecta.

Program

Luni—Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă și Duminică: 9:00–15:00

Intretinere curte, montaj rulouri gazon