0742 310 362

Arbusti

 

Daca va doriti un spatiu verde cu aspect mai divers printr-o etajare si stratificare a decorului natural, atunci arbustii sunt alegerea perfecta. Pe langa rolul lor decorativ, arbustii contribuie si la asigurarea unui minim de intimitate, blocand privirile curioase ale vecinilor dar si praful prezent adesea in zonele aglomerate.
Ei ajuta la alcatuirea unui spatiu bogat in vegetatie, nu sunt pretentiosi la intretinere iar unii dintre ei, cei care infloresc, ofera si un plus de culoare gradinii astfel incat locul de relaxare capata o consistenta cromatica desavarsita.
Daca detineti o suprafata de teren vasta ce va fi ulterior transformata in gradina atunci ideal ar fi sa va ganditi la mai multe soiuri de arbusti, caci varietatea va face diferenta si va oferi o priveliste de vis intregii curti. Puteti opta pentru arbusti rezistenti la temperaturile scazute pentru a va bucura pana tarziu de culoarea verde a naturii sau puteti planta conifere, perfecte si in sezonul rece caci isi pastreaza coroana bogata si culoarea vie.
Arborii ornamentali sau arbustii sunt plantati cu mare grija de catre gradinarii nostri pasionati care fac lucrul acesta in doua etape: pre si post plantare. In prima faza se pregateste solul prin sapare, maruntire si curatare urmand a fi introduse plantele pe pozitie iar cea de-a doua etapa presupune crearea zonei de irigare si asigurarea unei bune surse de apa catre vegetatia respectiva. Intregul proces are ca scop oferirea unui decor armonios asemeni unei oaze naturale.

 

Contact

Peste 20 ani de activitate

Echipa completa pentru curtea ta, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare corecta.

Program

Luni—Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă și Duminică: 9:00–15:00

Intretinere curte, montaj rulouri gazon