0742 310 362

Plante si arbusti

Pentru ca gradina dumneavoastra sa primeasca explozia de culoare indelung cautata si admirata prin alte locuri, este nevoie de cateva plante ornamentale sau flori cataratoare care sa ii aduca un suflu de prospetime si un parfum imbietor. Iti stam la dispozitie cu numeroase tipuri de plante si arbusti destinate gradinilor filantrope, moderne, indraznete si boeme.
Din categoria celor mai spectaculoase vegetatii de curte fac parte iarba decorativa cum este cea de Pampas sau tulpina de bambus, plantele acoperitoare cu coroane bogate ca Prunella, ieuparul tarator sau clopoteii, o floare extrem de prietenoasa cu mediul casnic si buna prietena cu temperaturile oscilante, plantele cataratoare precum iedera, iasomia si zorelele. Multe dintre acestea innobileaza cu adevarat spatiile din curte, oferind o buna imagine a patio-ului, aleilor, foisoarelor sau teraselor, lasand impresia ca sunt in acelasi loc de o viata si nicidecum ca ar fi atent plantate de catre echipa noastra.

 

Iar daca dorinta dumneavoastra consta in construirea unei gradini asemanatoare Eden-ului, va putem oferi o gama larga de arbusti de gradina din care sa-i alegeti pe cei potriviti planului. Plasarea catorva specimene de acest gen in spatiul verde aferent casei este un lucru indispensabil, pentru ca ei ofera structura si dau echilibru intregului concept.
Dintre arbustii de gradina cu cel mai mare impact vizual amintim: leandrul, hortensia, bradul argintiu pitic, molidul conic sau thuja. Unii sunt trecuti la categoria conifere iar altii la arbusti infloritori dar impreuna creeaza o imagine superba si un decor stratificat natural.

 

Contact

Peste 20 ani de activitate

Echipa completa pentru curtea ta, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare corecta.

Program

Luni—Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă și Duminică: 9:00–15:00

Intretinere curte, montaj rulouri gazon