0742 310 362

Intretinere gradina

Pentru a mentine o gradina tot timpul verde si a te bucura de florile si plantele care ii dau viata este indicat sa petreci mult timp in jurul lor, privind cu atentie la fiecare modificare ce se petrece in habitatul natural al acestora. O gradina ingrijita atrage energia pozitiva, pasari migratoare ce misuna atat prin oras cat si prin mediul rural, calatorind mii de kilometri, dar odata cu acestea in gradina dumneavoastra isi pot face aparitia si alte milioane de daunatori care strica si usuca plantele.
Pentru cei care au o gradina formata in mare parte din legume si fructe, lucrul acesta este bine stabilit de la inceput si apeleaza la solutii care alunga daunatorii lasand astfel loc vegetatiei sa isi urmeze cursul. Insa in cazul unei gradini ornamentale nu stii ce poate atrage diferitele bacterii sau microbi asa ca indicat ar fi sa apelezi la specialisti, caci ei au idei salvatoare despre tot ce inseamna un mediu curat si ingrijit.
Pentru noi, plantele sunt viata si sanatate si tocmai de aceea acordam o atentie sporita ingrijirii lor. Cu ustensile speciale ne deplasam la domiciliul clinetului si nu plecam pana cand spatiul exterior nu e pe placul celor care se bucura zilnic de el. Cosmetizarea copacilor, curatarea frunzelor, tunderea arbustilor si amenajarea gardului viu sunt indeletniciri care ne pasioneaza, ne fac sa ne simtim util in lupta cu castigarea a cat mai mult aer curat pentru mediul in care traim.

 

Ai o curte? Ai o gradina? Ai o gramada de griji cu privire la intretinere? Atunci contacteaza-ne si noi ne putem ocupa de curtea ta preluand toate grijile.
Ai de amenajat o curte cu sisteme de irigatii, rulouri gazon, arbusti si plante de gradina?

 

Contact

Peste 20 ani de activitate

Echipa completa pentru curtea ta, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare corecta.

Program

Luni—Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă și Duminică: 9:00–15:00

Intretinere curte, montaj rulouri gazon