0742 310 362

Plante gradina

Plantele ce pot decora o gradina sunt numeroase plecand de la cele care ajuta la mascarea gardurilor, a capacelor de scurgere sau a bordurilor pana la cele cataratoare dispuse pe foisoare sau paravane. Exista si plante decorative, solutii la care oamenii apeleaza atunci cand le ramane mici spatii de umplere ale gradinii sau cand terasa are nevoie de o noua imagine.
Desi multi nu le acorda o importanta mare, aceste plante sunt extrem de utile in amenajarea unei gradini, avand rolul de a lega intreg conceptul si a-l defini ca pe un spatiu verde.
Specialistii de la Gradina si Gazon au deprins aceasta caracteristica a plantelor si incearca, la fiecare nou proiect, sa le incadreze perfect in design-ul propus de client.
In categoria plantelor de acest gen intra chiar si pomii fructiferi sau tufele roditoare din care putem culege primavara sau vara capsuni sau zmeura. Acestea confera gradinii sensul adevarat al unui astfel de spatiu care te si relaxeaza dar iti si indeplineste dorinta privitoare la roadele naturale crescute in propria curte.
Ce altceva mai putem planta in gradina?
Variate sunt multe, si ideal ar fi ca totul sa decurga la sfatul unei echipe de peisagisti care sa indrume proiectul pentru care rezultatul final sa fie unul imbucurator. Se poate planta iedera, trandafiri cataratori, mana maicii domnului, lonicera sau pentru o culoare puternica cu impact, vita canadiana, apreciata pentru rapiditatea cu care creste si pentru umbra pe care o ofera.

 

Contact

Peste 20 ani de activitate

Echipa completa pentru curtea ta, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare corecta.

Program

Luni—Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă și Duminică: 9:00–15:00

Intretinere curte, montaj rulouri gazon